Amb la motivació de retornar el Nàstic a Segona

Missatge unànime i contundent dels nous jugadors del Nàstic. En la seva presentació oficial, quatre de les noves cares del club han expressat el seu compromís amb l’entitat assegurant que s’hi deixaran la pell per aconseguir l’objectiu: retornar l’equip a la segona divisió. La direcció tècnica els ha presentat com a eix vertebral del nou projecte. De fet, en el cas del porter Manu Garcia l’interès grana ja venia de lluny, mentre l’organitzador Pedro Del Campo ha hagut de negociar la seva sortida de l’Olot per incorporar-se a la disciplina grana.

A davant el club grana aposta per la diversificació amb perfils diferents com el de Pablo Fernández, en creixement, o Èdgar Hernández, amb 34 anys, l’encarregat d’aportar experiència al bloc.

Són quatre dels cinc fitxatges que han reforçat el primer equip del Nàstic, que una temporada més aspira a lluitar per l’ascens. Aquest cop ho fa amb un bloc en què la direcció tècnica vol enfortir el planter afegint-hi jugadors amb experiència a segona divisió o què ja han experimentat que significa un ascens als seus anteriors equips.