El PSC permetrà la majoria per aprovar les normes urbanístiques

Les normes transitòries urbanístiques que han de permetre no bloquejar Tarragona després de la suspensió del POUM s'aprovaran demà per, com a mínim, tres quartes parts del plenari tarragoní. Així serà després que el PSC, que havia demanat la retirada del punt de l'ordre del dia per manca de documentació, hagi anunciat que hi donarà suport.

Els socialistes manifesten que el govern ha fet cas a les seves demandes expressades aquest dimarts on reclamaven que les normes incloguessin informes d'intervenció en matèries com la sostenibilitat i l'impacte econòmic d'aquestes. Creuen que gràcies a la tasca de fiscalització feta pel seu grup, el govern s'ha vist obligat a millorar la proposta per a dotar-la de més garanties jurídiques. Tot i això, tornen a reclamar un major esforç per a tirar endavant el nou POUM

SATISFACCIÓ AL GOVERN

Un ampli consens, el que tindrà demà l'expedient, que ha estat molt ben valorat per l'equip de govern. Aquest ha resolt aquest dijous tots els dubtes plantejats per l'oposició en una Comissió de Territori extraordinària on s'han inclòs els canvis treballats amb l'àrea d'intervenció. És per això que des de l'executiu celebren una majoria necessària per a un tema tan important per a la ciutat.

PENDENTS DE LA GENERALITAT

Una proposta de normes que ara la Generalitat haurà d'aprovar inicialment en la Comissió Territorial d'Urbanisme que tindrà lloc el pròxim 19 de juliol.