Vuit jugadors del Nàstic hauran de fer quarentena

El Nàstic ha començat la pretemporada amb mal peu. Set jugadors no han pogut afegir-se a la dinàmica del grup per haver donat positiu en Coronavirus o per ser contactes estrets. Són Pedro Martín, Oscar Sanz, Oscar Romero, Marc Montalbo, Ivan de la Peña, Quim Lorca i Jannick Buyla, aterrat al Nàstic recentment.

La majoria són ascendits del juvenil grana o la Pobla de Mafumet i havien de començar la seva experiència al primer equip aquests dies. Un vuitè jugador, el nou fitxatge Robert Simón, sí que ha entrenat, però posteriorment ha sabut que era contacte estret i començarà la quarentena demà.

sIMON

L'entrenament d'aquest dimecres ha sigut una primera presa de contacte sobre el terreny del cos tècnic i els fitxatges. Manu Garcia, Robert Simón, Pedro del Campo i Pablo Fernández s'han exercitat amb la resta dels seus nous companys.

A PROP DEL SISÈ FITXATGE

D'altra banda, tot apunta que el sisè fitxatge grana serà el davanter de 34 anys Edgar Hernández que arriba com a agent lliure del Sabadell. La temporada passada va disputar 31 partits marcant tres gols.