El FITT compleix una dècada amb la seva edició més femenina

La creació i la interpretació femenina seran les clares protagonistes d'una nova edició del Festival Internacional de Teatre de Tarragona, que arriba a la dècada de vida després de l'èxit de l'any passat tot i les restriccions derivades de la pandèmia. I és que dels 14 espectacles programats pel festival, 9 seran de creació femenina. Una presència de dones que també es veurà dins dels diferents escenaris escampats arreu de la ciutat, ja que la quantitat d'actrius triplicarà la d'actors, amb 47 dones per 13 homes.

Des de la direcció del festival creuen que ara és el moment de complementar la reivindicació feminista amb fets.

PROSPOSTES INTERNACIONALS I TARRAGONINES

Un Festival que tornarà a destacar pel seu vessant internacional amb propostes procedents de països com França, Itàlia, Argentina o Namíbia entre d'altres. També per l'aposta de creadors tarragonins com Àlex Cantó, que tancarà el festival al capdavant de la companyia valenciana El Pont Flotant. L'aportació tarragonina també es podrà veure en l'espectacle itinerant d'enguany, que serà obra de Maria Roig i es durà a terme amb els carrers de la Part Alta com a escenari.

Els abonaments estaran a la venda a partir d'aquest dimecres, amb la intenció de superar els 150 venuts l'any passat, un rècord absolut en la història del Festival tot i la pandèmia.