Andreu reclama la Ciutat Esportiva: "Tarragona s'està quedant al darrere"

El màxim responsable del Nàstic avisa: la Tarragona esportiva s'està quedant enrere si la comparem amb altres ciutats d'Espanya, fins i tot ben pròximes com Salou. Josep Maria Andreu demana un esforç a l'Ajuntament per tirar endavant el Pla Parcial que possibiliti la construcció d'un espai a l'Anella Mediterrània. I el desig no és nou perquè al seu dia es va preveure l'inici d'obres per al primer tram del 2019.

Les instal·lacions de la Budellera ja no poden encabir la demanda existent i l'evolució del planter corre perill. La ciutat esportiva és un tema que apareix i desapareix de l'actualitat de manera recurrent, però sense avenços significatius.

Es preveu que disposi de quatre camps de futbol i que sigui el centre d'activitats del futur. Andreu apunta cap a Salou com a exemple a seguir i llença un dard a l'administració local.

NASTIC 18 JUNY

Un dels projectes encallats al respecte, segons el Nàstic, és la recuperació d'una plantilla sènior femenina. L'objectiu és activar-la la campanya 2023-2024 i després de diversos anys absent.

Paraules del president durant l'acte d'homenatge als jugadors de la base que sumen un mínim de 10 cursos formant-se al Nou Estadi. Tots ells van posar per a les càmeres des de la llotja; també van emportar-se una samarreta commemorativa amb el seu nom al darrere.