Pinedo es queda

Com una de les decisions més difícils que ha pres en la seva carrera política, però convençut que era la més coherent amb la seva feina feta fins ara. Així ha qualificat Herman Pinedo la seva permanència a l'equip de govern de Tarragona.

Ho ha fet envoltat de representants dels tres grups municipals que conformen el nou executiu de la ciutat, i després de conèixer que la seva formació fins ara, En Comú Podem, l'havia expulsat del grup municipal del qual ha format part els darrers dos anys.

Pinedo ha expressat el seu suport total al nou pacte de govern signat, que ha afirmat, també, és el seu i hauria de ser el d'En Comú Podem.

CRÍTICA A LES DIRECCIONS NACIONALS

En referència a la seva ja antiga formació, ha valorat la feina feta i ha reivindicat el seu paper per constituir l'actual govern d'esquerres al consistori. També ha criticat durament que els comuns tarragonins hagin avantposat les directrius de les direccions nacionals als interessos de Tarragona.

MANTINDRÀ PATRIMONI, JOVENTUT I COOPERACIÓ

Un Pinedo que mantindrà bona part de les àrees que ostentava fins ara al govern municipal, Patrimoni, Joventut i Cooperació. Les que no conservarà seran Habitatge, ara en mans de la CUP, i Relacions Ciutadanes, que passa a la republicana María José López.