El millor cadet de la història de Tarragona

El CBT serà el primer equip del territori que competeix en el Campionat d'Espanya cadet. Ho farà a partir d'aquest divendres i amb el Reial Madrid com a un dels seus rivals. Una mostra de la gran tasca formativa del conjunt blau i de molts altres equips del Camp de Tarragona.

És el premi a la constància per a 13 nois que jugaran a San Fernando. El CBT és un dels 32 conjunts amb passi per al torneig formatiu més important de la categoria; es creuaran, com a mínim, amb el Reial Madrid, l'UCAM Múrcia i el Medio Cudeyo, guanyador de Cantàbria.

Mai cap plantilla local ha disputat l'esdeveniment i l'únic referent similar es remunta a fa gairebé quatre dècades, quan la Salle Tarragona va accedir a l'estatal júnior.

cbt 16 juny

Els del Serrallo han superat tres lligues en una i diverses fases classificatòries per convertir-se en el tercer millor planter de Catalunya, tan sols per darrere del Barça i el Joventut, i desfent-se d'un gegant ACB com el Manresa.

És un èxit per a la base del CBT, però també per a la resta del bàsquet del Camp de Tarragona. I ha de ser també un estímul per als equips sènior del futur.

L'expedició es desplaçarà aquest dijous a terres gaditanes per debutar divendres contra el planter madridista. Dissabte serà el torn de l'UCAM Múrcia i diumenge, del representant càntabre. Els tres primers de grup accediran a la ronda d'eliminatòries directes.