Raül Agné mantindrà el bloc

Si acaba succeint, ja tindrem la primera sorpresa de l'enèsim projecte del Nàstic, que el nouvingut no capgiri el vestidor gairebé de dalt a baix. Raül Agné destaca el potencial de l'actual Nàstic, però considera que es pot fer un esforç per implementar-lo. És a dir, que la línia iniciada amb Toni Seligrat no té per què tallar-se.

Agné té 51 anys i dilatada experiència a la Segona i la Segona B amb equips com el Girona, Recreativo, Cadis, Tenerife, Saragossa i Còrdova. El seu principal èxit, pujar al futbol professional amb els gironins l'any 2008.

La seva última experiència, al Nuevo Arcángel i destituït cinc mesos després, el febrer del 2020, amb 32 punts de 60 possibles.

nastic 14 juny

El president Andreu ja va dir al seu dia que l'objectiu no és un altre que acabar com a campions per pujar directament i evitar el "playoff".

El Nàstic ha volgut realitzar l'acte des d'una nova pista de pàdel tot i el sol i la intensa calor. La presentació oficial d'Agné s'ha completat dues setmanes i mitja després d'anunciar-se que ell seria el responsable tècnic de la temporada vinent.

Poc generós en les paraules, ha destacat el nivell del planter, especialment del juvenil; veurem si això es tradueix en més oportunitats per als joves durant l'era d'Agné al Nou Estadi.