Sara Dols i Gerard Campaña guanyen la Red Cup de tennis

La tercera edició de la Red Cup de Tennis, sota l'organització del Club Tennis Tarragona, ha acabat amb triomf de la balear i el sudcoreà, respectivament, desfent-se en l'últim partit de Carolina Gómez i Dylan Dietrich.

Sara Dols no ha donat opcions a Gómez, campiona del 2020 i cap de sèrie número 1 del torneig (6-1 i 6-3). En homes, Campaña, d'ascendència asiàtica i màxim favorit del quadre, ha requerit del set de desempat per imposar-se al rival suís per 1-6, 6-1 i 6-4. 

Amb la participació de 130 jugadors i jugadores sub18 de 30 països diferents, també s'ha celebrat la prova de dobles amb triomf definitiu per a les parelles Rosin Gilheany-Tiansoah Rakotomanga i el mateix Campaña al costat del francès Jay Dyland Friend.

Una finestra per als esportistes del futur i que demostra el seu nivell amb resultats a tornejos de primer nivell mundial. Així, aquesta mateixa setmana un altre jugador que havia passat per la Red Cup, el francès Luca Van Assche, ha guanyat el Roland Garros júnior. L'any 2020, l’andorrana Victoria Jiménez, triomfadora de la primera  Red Cup, es va emportar l’Open d’Austràlia júnior.