El Club Rugby Tarragona s'alia amb el Reus Rugby per tenir un segon equip masculí i recuperar el femení

El Club Rugby Tarragona ampliarà la base el curs vinent amb la incorporació de la setantena d'integrants del Reus. L'acord de col·laboració preveu crear un segon equip masculí, reprendre el femení i reforçar el planter.

Encaixada de mans per signar una entesa de quatre anys que ha d'engrandir el Club Rugby Tarragona, també el seu nou company de viatge, el Reus Rugby Club. El sènior de Divisió d'Honor disposarà d'un segon equip, el de Reus, que milita a categories territorials i que és l'hereu d'una història amb 50 anys.

Els voltors no amaguen l'objectiu: per pujar a Divisió d'Honor B espanyola cal tenir, segons normativa, una segona plantilla. Aquesta mancança es cobreix gràcies al suport dels reusencs, que paral·lelament trauran profit del potencial d'un Rugby Tarragona que suma més jugadors.

Ni uns ni altres gaudeixen ara per ara d'un sènior femení en actiu; algunes de les seves integrants han marxat a Sitges per seguir competint. El problema podria solucionar-se des d'aquesta tardor.

RUGBY 1 JUNY 2

El conveni va més enllà i apunta també cap a la base. Des de sub14, els integrants del conjunt del Baix Camp s'exercitaran a l'Anella Mediterrània. També, perquè poden sorgir problemes d'espai, a Reus.

Sempre que sigui possible, es comptarà amb dues plantilles per nivell: hi haurà més quantitat, més qualitat i l'aposta serà més atractiva per als esportistes, amb formadors d'ambdós cantons.

Rugby Tarragona i Reus Rugby conservaran la identitat, però desenvoluparan el planter sota un nom compartit que reflectirà els dos municipis. L'escola d'iniciació seguirà treballant per separat.