Raül Agné, oficial

Toni Seligrat ja té relleu. Es tracta del tècnic aragonès, Raül Agné, de 51 anys i de dilatada experiència a la Segona i la Segona Divisió B. Serà el líder del projecte a la Primera RFEF. Signa per un any més un d'opcional

Si Raül Agné deixa l'empremta de Girona, on va assolir l'ascens al futbol professional el 2008, el fitxatge serà un encert. Si s'assembla al de les seves últimes experiències, complicat. Amb els gironins va viure dues etapes, destituït el 2012.

Previ pas pel Recreativo, també a la categoria de Plata, va ocupar el càrrec del Cadis un any i mig a la Segona B i no va aconseguir l'objectiu d'abandonar el futbol amateur.

Des d'aleshores, una salvació amb el Tenerife, irregularitat amb el Saragossa, visita breu al futbol xinès i mals registres al Còrdova, un altre cop al tercer esglaó competitiu: va durar menys de cinc mesos, fins al febrer del 2020, amb 32 punts de 60 possibles.

ok agne 1

El requisit indispensable, segons el Consell d'Administració, és que l'entrenador sàpiga què és ascendir, que no sigui un simple candidat; i això Agné ho compleix. Ara bé, la pressió serà de màxims perquè Josep Maria Andreu ja ha dit obertament quina és l'obligació del Nàstic 2021-2022.

Es compleixen així, aproximadament, els terminis establerts per part de la SAD a l'hora d'enllestir la incorporació de l'entrenador, setmanes després de l'adéu de Seligrat i de la derrota a Eivissa que va deixar l'equip fora del "playoff" d'Extremadura.

Tot fa pensar que l'estiu serà tan mogut com gairebé sempre amb prop d'una desena de cares noves a les ordres d'un Raül Agné que es trobarà una tretzena de futbolistes amb contracte en vigor, alguns d'ells renovats aquesta mateixa primavera.