Lleó, la via per allunyar el descens

.be

Uche i Barreiro apunten a titulars diumenge al camp de la Cultural Lleonesa, on el Nàstic té l'oportunitat d'allunyar el descens a 5 punts i de garantir un Nadal tranquil. Sense cap altra novetat a la infermeria, fa dos mesos que els grana no encadenen dues victòries.

L'última vegada que Uche i Manu Barreiro van arrencar junts en Lliga va ser el 19 de novembre i en la victòria al camp del Numància. No és segur que sigui possible repetir contra la Cultural Lleonesa però aquesta és la intenció de Rodri. Continuen sent baixa homes imprescindibles com Sergio Tejera, Omar Perdomo i Djetei.

La Cultural ocupa la primera de les quatre posicions de descens a la Segona B però a només 2 punts del Nàstic malgrat acumular 13 jornades seguides sense guanyar. En qualsevol cas els grana volen evitar cap tipus de confiança. El Cultural Lleonesa-Nàstic es disputarà diumenge a les 6 de la tarda i serà la penúltima jornada abans de l'aturada nadalenca. La setmana vinent l'equip acomiadarà el 2017 contra l'Osca al Nou Estadi