Costa Cruceros compleix expectatives en el primer mes

L'establiment del Port Base de Costa Cruceros a Tarragona assegura l'arribada de més companyies de creuers per les properes temporades. El Port de Tarragona assegura que s'estan complint totes les expectatives d'aquest estiu, en el qual passaran pel Port 40.000 creueristes, una xifra rècord, que té la mirada posada en la construcció d'un nou moll i la futura terminal de creuers per poder acollir més ports base.

Cada divendres Costa Cruceros desembarca al Port de Tarragona 1.200 passatges, i 400 més hi embarquen de nou, xifres ja anunciades que s'estan complint en el primer mes de funcionament del Port Base de Costa Cruceros. Les xifres compleixen les expectatives i des del Port de Tarragona ja asseguren que això obre les portes a la incorporació de més companyies:

Des del Port asseguren que en un futur augmentaran les companyies que establiran aquí el seu port base, però abans és necessària la construcció del contradic del Prats, que permeti ampliar la capacitat de l'actual estació de creuers. De moment, el Port adapta les actuals instal·lacions per rebre les més de 40 escales i els creuers de Costa Cruceros que atraquen a Tarragona de les 8 del matí a les dues de la matinada. Obrint per primera vegada portes a que els creueristes recorrin el Camp de Tarragona.

De moment Costa Cruceros no ha fet públiques les dades de les excursions més sol·licitades entre els creueristes, d'entre les quals hi ha, a més de la Tarraco Romana, Montblanc i Poblet, Port Aventura, o les platges.