Nova etapa per al Parc de la Ciutat

De dilluns a divendres, de les 16.30 a les 19.30 hores, el Parc de la Ciutat serà l'escenari de desenes d'activitats organitzades per l'Associació Tecletes emmarcades en el projecte ParcQuinta. Un seguit de propostes adreçades a les famílies de la ciutat i en concret als infants i en el que participaran una dotzena d'entitats.

L'objectiu és reivindicar un dels pulmons verds de Tarragona i des de Tecletes es proposen fer-ho, a més, amb activitats que puguin cohesionar el teixit associatiu i promoure la criança respectuosa i l'educació ambiental.

INTERVENCIÓ MUNICIPAL

Una proposta que s'ha rebut de manera molt positiva des d'un consistori tarragoní que destaca l'aposta per revitalitzar un espai durant molts anys en desús. És per això que acompanyaran la iniciativa amb una millora del parc des del punt de vista de jardineria i reforçaran la seguretat del mateix després de detectar diversos focus d'incivisme i delinqüència.

Les activitats seran totalment gratuïtes i no caldrà inscripció prèvia, tot i que seguint les normatives imposades per la pandèmia els aforaments seran limitats.