Així va ser el Nàstic amb Seligrat

El 18 de novembre del 2019 va anunciar-se la destitució de Xavi Bartolo i el relleu de Toni Seligrat a la banqueta d'un Nàstic en places de descens a Tercera .L'objectiu va ser el que va ser, salvar els mobles, assolir ja una plaça de "playoff" era poc menys que impossible.

El debut amb victòries contra l'Ejea i el Prat va ser esperonador, però el Nadal va ser dur, especialment per l'ensopegada prèvia contra l'Hèrcules. I es va escoltar l'entrenador fitxant jugadors contrastats: Fran Miranda, Fausto Tienza, Ribelles, Fran Carbia i Jesús Rueda.

Ara bé, abans de la cancel·lació competitiva per la pandèmia els grana tan sols van aconseguir dos triomfs en 10 partits, així que el balanç de la primera campanya de Seligrat va enllestir-se amb 20 punts de 45 possibles, números lleugerament superiors als de Bartolo.

Des de la primavera i fins a la tardor, la desena d'incorporacions van dibuixar un Nàstic molt més eficient, però encara amb mancances rellevants: calia un punta amb gol que no va arribar mai i un porter de garanties. Tot i això, la plantilla va ser solvent durant la primera lligueta del curs 2020-2021, superant rivals de nivell com el Barça B i l'Andorra. Tot feia pensar que el passi matiner a la següent fase, a la prèvia del playoff, era l'inici d'un gran final.

seli 12 maig 2

El mercat de l'hivern no va convèncer Seligrat, que va assumir la incorporació de jugadors amb els qui no comptava. Tan sols el porter Suárez va assumir un paper important dins els esquemes. Cada cop més reivindicatiu davant els mitjans, admetent que no existia cap proposta perquè continués la temporada següent, tampoc va entendre algunes de les renovacions de futbolistes comunicades per part del club amb anterioritat.

Els dubtes pel mal començament de fase 2 va pesar com una llosa cada cop més gran. La reacció de Vila-real tan sols va frenar el cop momentàniament fins a Eivissa on l'entrenador, desencaixat, va parlar per últim cop per als mitjans.

17 victòries, 15 empats i 11 derrotes és el resum de Seligrat en partits oficials amb el Nàstic.