El Dia Internacional dels Museus, amb propostes de dia i de nit

Els museus i espais artístics de Tarragona celebren aquest dissabte i el 18 de maig el Dia i la Nit dels Museus. Ho faran amb activitats per a tots els públics, adaptades a la pandèmia i amb accés gratuït als espais expositius.

Sota el lema “El futur, els museus: Recuperar i tornar a imaginar”, vuit espais artístics i museus de la ciutat de Tarragona obren les portes per oferir propostes culturals gratuïtes a la ciutadania, dissabte i el dimarts vinent.

Per celebrar el Dia Internacional dels Museus s’ha programat diverses iniciatives adaptades a la situació sanitària. Des de redescobrir el sostre de l’Olimp de la Casa Castellarnau a passejar pel barri de pescadors del Serrallo i fer un recorregut amb Golondrina per l’interior del Port o participar en una activitat interactiva per acostar al patrimoni als ciutadans.

Són dos dies per apropar la cultura a la ciutadania i conscienciar de la importància d’aquests espais d’aprenentatge i intercanvi cultural. Dissabte coincidint, amb la Nit dels Museus, els espais estaran oberts fins a les 21 hores.