La cuina romana es podrà degustar des de divendres

Tarraco a Taula ofereix una de les poques oportunitats de menjar plats elaborats amb receptes que van idear els romans ara fa centenars i centenars d’anys. Per degustar-los es podrà fer del 14 al 30 de maig en la 24a edició d’aquest esdeveniment gastronòmic i, per fer una experiència completa, es maridarà amb vins i cerveses artesanes creades per a l’ocasió.

Sis establiments participaran en aquesta edició que espera millorar les xifres de l’any passat a causa de la pandèmia; de fet, el Convidium, el gran sopar romà dins del Tarraco Viva, s’haurà de suspendre per segon any consecutiu.

tarracotaula

Tot i això, les jornades seran una immersió única en el món gastronòmic romà i permetran viure de nou el Festival Tarraco Viva amb els cinc sentits.

El menjar ha format i forma part de molts dels principals episodis de la història. I la mort de Juli Cèsar, temàtica que centra el festival d’enguany, també.

Aquest any, com a novetat, les persones que vulguin podran adherir-se al col·lectiu Tarraco a Taula, més enllà dels restaurants. Els qui ho facin tindran accés a activitats relacionades amb la gastronomia i la història d’època romana.