Sense pressa per escollir el relleu

Compareixença fugaç, una pregunta per mitjà: teníem més qüestions a formular que hauran d'esperar una altra ocasió. També una sola imatge posterior, la del president i dos consellers allunyant-se en companyia de Sergi Parès. L'única víctima esportiva del desastre d'Eivissa és Toni Seligrat. El màxim mandatari, fins i tot, creu que el rendiment global de la campanya és bo.

Paraules d'agraïment cap a Seligrat i calma per definir el nou líder de la banqueta: la resposta no arribarà durant el mes de maig.

andreu 12 maig

I forces per continuar al capdavant de la SAD: Andreu no abandonarà el projecte i manté el suport cap a Sergi Parès per seguir com a màxim responsable de la parcel·la esportiva. Part de l'actual grup de futbolistes té contracte en vigor i i la confiança del club.

Afegeix el president que la futura Primera RFEF serà tan atractiva com exigent, i que no estiraran més el braç que la màniga. Tot i que, ara per ara, l'objectiu és el de sempre, pujar.

Els jugadors ja no han entrenat avui i han aprofitat per recollir les pertinences d'un Nou Estadi que espera ja la tercera temporada seguida a la categoria de bronze.