Esquerra no considera "normal" que l'Estat "envaeixi de tancs" Tarragona, a prop del 21D

Falta una setmana justa per les eleccions al Parlament de Catalunya, i els partits intensifiquen la campanya. Aquest dimecres a Tarragona, la plana major d'Esquerra va celebrar l'acte central al nostre territori, amb Carles Mundó, sortit de la presó, i Marta Rovira, en un Teatre Tarragona que es va omplir de color groc.

Un cartell ampli per l'acte central al Camp de Tarragona d'Esquerra Repúblicana, amb Carles Mundó i Marta Rovira, però també els líders de les forces sorgides del PSC i d'Unió que donen suport a la candidatura, Ernest Maragall i Antoni Castellà. I també les candidates del territori Noemí Llauradó i Raquel Sans, que aprofitaven per respondre a l'operació militar que aquests dies es desenvolupa a Tarragona.

També s'hi va referir Marta Rovira, en un discurs apel·lant al vot útil per combatre una possible victòria de Ciutadans, i continuar fent possible, diu la candidat, el que alguns diuen que és impossible.

El conseller de Justícia cessat i empresonat pel Referèndum de l'1 d'octubre, Carles Mundó, va fer una crida a votar Esquerra per aconseguir la llibertat d'Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. Segons Mundó, la justicia espanyola ha mantingut Junqueras a presó per por de que guanyi les eleccions.

Els republicans diuen que si tornen a la Generalitat seguiran amb una acció de Govern que, asseguren, ha anat molt més lluny que el procés indepependentista.