Fracàs

Derrota estrepitosa del Nàstic a Eivissa (4-0) que, combinada amb la victòria de l'Andorra a Alcoi (2-3), deixa Tarragona fora de la fase d'ascens a la Segona Divisió, l'objectiu de la temporada. Sigui injust o no analitzar tota una campanya per un sol resultat, és el d'aquest cap de setmana el que evita que el Nàstic pugui optar almenys a tornar al futbol professional.

Ascendir no podia ser imperatiu, hi ha candidats de nivell similar o superior, jugar el "playoff", sí. Evitar el doble descens i jugar la famosa "Pro" és un consol que no compensa, almenys no pas avui.

L'Eivissa ja havia fet els deures com a campió i ha competit positivament relaxat, sense tensió i còmode des de l'inici. El Nàstic, mentrestant, ha anat de més a menys, especialment des de l'1 a 0, obra de Davo, que guanya l'esquena als centrals i deixa enrere l'oposició del porter Suárez (27'). Amb el marcador desfavorable i l'Andorra també dominant l'Alcoià, la pressió ha pesat a les cames dels grana.

El temps de descans ha estat el millor que podia succeir a Toni Seligrat i els seus jugadors per intentar capgirar la dinàmica durant la segona part. Res més lluny de la realitat, però, perquè Davo ha fet també el segon al 54'.

nastic 9 maig

Des d'aleshores, l'atenció, almenys de la parròquia tarragonina, s'ha centrat més en l'Alcoià-Andorra i on els locals han portat al límit els pirinencs després del 0-3 d'arrencada.

El tercer de Rodado (85') I el quart de Javi Vázquez (90') han sentenciat un migdia pèssim per als interessos del Nàstic, que tanca així la campanya, de la manera més dura i fora de la següent ronda. D'aquesta manera, el Nou Estadi formarà part el curs vinent de la incipient Primera RFEF.

Foto: Twitter @ibizaud