No especularan

Sortir a empatar contra l'Eivissa seria jugar amb foc per part d'un Nàstic que requereix un sol punt per accedir a la fase d'ascens a Segona. Tant l'entrenador com la plantilla no arriscaran: aniran a per la victòria.

El campió no regalarà res, si fem cas al Barça B-Eivissa (2-1) en què tan sols la fortuna a les acaballes va evitar l'empat. Els balears ja no es juguen res vital contra el Nàstic, però volen afrontar en plena forma el "playoff" d'ascens: les dinàmiques són importants i perdre el ritme de creuer mostrat durant tota la temporada seria perillós.

Això ho sap l'Eivissa i sobretot el Nàstic, que no espera regals de l'últim obstacle previ al passi cap a Extremadura. Una igualada és suficient per mantenir per darrere l'Andorra, però sortir a empatar, normalment, acaba en tragèdia esportiva.

NASTIC 4 MAIG

Carlos Albarrán i Fausto Tienza tornaran a l'equip després de complir un partit de sanció, mentre que caldrà estar pendents de l'evolució de Pedro Martín, baixa contra l'Alcoià per una lesió muscular. L'Alcoià-Andorra no ha de preocupar: si el Nàstic no bada, el resultat del Collao serà irrellevant.

Poc improbable que el Barça B perdi al camp del segon equip del Vila-real, resultat que, si es combina amb la hipotètica victòria grana situaria els de Toni Seligrat com a subcampions facilitant així, sobre el paper, un calendari de "playoff" més avantatjós.