Nàstic - Alcoià (1-0)

Una mica més a prop. El Nàstic es troba a un sol punt del "playoff" d'ascens a la Segona Divisió. La victòria amb gol d'Oliva contra l'Oliva ho deixa tot a l'espera del que passi la setmana vinent al camp del campió, l'Eivissa.

El davanter de Riudecanyes ha aconseguit l'únic gol del vespre-nit al Nou Estadi després d'una centrada des de la dreta de Pol Domingo, relleu al lateral del sancionat Albarrán, i que perfila Carbia per aconseguir l'1 a 0. Poques ocasions més ha disposat el Nàstic més enllà d'un parell de prèvies, durant els primers instants de partit. 

L'Alcoià no ha estat capaç de trencar la teranyina defensiva de l'ordenat Nàstic, que ha acabat demanant l'hora tot i que els visitants no han generat cap xut perillós. 

El triomf de l'Andorra contra el Vila-real B (3-1) ho deixa tot igual amb els de Toni Seligrat com a tercers classificats amb dos punts més i a tres de distància del Barça B, que s'ha desfet de l'Eivissa (2-1). Puntuar a les Illes Balears seria suficient per assolir la classificació per al "playoff", també que l'Andorra no guanyés a Alcoi. 

L'Eivissa ja és campió matemàtic mentre que l'Alcoià i el Vila-real B ja no conserven opcions d'accedir a la promoció per pujar al futbol professional.