El Nàstic se la juga a TAC12

És difícil afrontar en millors condicions anímiques un partit tan decisiu com aquest. Guanyar i convèncer l'anterior jornada ha reforçat la confiança del vestidor, també del cos tècnic. Fausto Tienza i Carlos Albarrán són baixa per sanció mentre que Pedro Martín i Álex Quintanilla continuen a la infermeria. Guillem Jaime podria ocupar el lateral dret o Gerard Oliva la referència ofensiva. L'Alcoià encara disposa d'opcions matemàtiques de classificar-se i ja va demostrar que pot ser un os, tot i que especialment al seu estadi.

El passi de ronda serà matemàtic si el Nàstic guanya i l'Andorra no ho fa a casa i contra el Vila-real B, a la mateixa hora. També si els grana empaten i els andorrans perden. Qualsevol altra opció deixarà la taula oberta per a la setmana vinent a Eivissa.

Des d'un quart d'hora abans de l'inici, des de les 19 hores, el Nàstic-Alcoià el narrarem en directe a través de la Televisió Pública del Camp de Tarragona.

Mentrestant, ja sabem on es jugarà la promoció del 15 al 23 de maig: a Extremadura, en format concentració i amb Badajoz, Almendralejo, Villanueva de la Serena i Don Benito com a seus dels 12 enfrontaments