La URV rep el fons documental de l'exrector Joan Martí i Castell

Més de 60 anys de recopilació de volums, molts d'ells únics, per acompanyar tota una vida dedicada a l'estudi, la del professor i exrector de la URV Joan Martí i Castell. Ara és el moment que aquestes 11.000 obres emprenguin un nou camí per tornar a estudiants i investigadors, tota la saviesa recollida en un fons bibliogràfic únic. Ho fa a més, com ja van fer altres grans noms, comptant amb la complicitat de la universitat tarragonina.

Entre els milers de volums, molts amb centenars d'anys d'història a l'esquena. La majoria relacionats amb les humanitats, camp on ha destacat un Martí Castell, però també d'altres on es nota el gust pels llibres de l'exrector.

I és que ara comença la tasca de l'equip de documentació de la URV per a posar en ordre i enllestir el nou espai des d'on el fons Martí i Castell donarà servei a tota la comunitat universitària. 

Uns responsables de l'equipament que destaquen un fons que permetrà ampliar la col·lecció no tan sols en nombre, sinó sobretot en qualitat.

Un fons doncs que anirà deixant espais a l'estudi privat d'un Martí i Castell que té molt clar com lluitar contra la buidor que provocarà el seu trasllat.