El Nàstic - Alcoià, en directe a TAC12

L'esport de Tarragona es decideix a TAC12 en el camp de setmana esportiu més apassionant, possiblement, de la història d'aquesta casa. Doblem l'aposta i no només emetrem el CBT de dissabte al Serrallo. El Nàstic-Alcoià, providencial per assolir el passi a la fase d'ascens a Segona, també es podrà seguir en català i a través la Televisió Pública del Camp de Tarragona.

Diumenge a les 19.15 hores, el Nàstic no estarà sol. I no només pel miler d'aficionats a la grada sinó perquè la resta acompanyaran, acompanyareu mitjançant la TDT gràcies a TAC12. Sí, narrarem en directe el Nàstic-Alcoià en un esforç tècnic i humà que farem de gust: no sempre podem acostar-vos tot allò que ens agradaria explicar-vos, però, a vegades, la insistència i la voluntat trenca barreres.

La premissa és ideal i compartida: que l'esport de casa s'expliqui des de casa. Dissabte, CBT i diumenge, Nàstic: salvació i ascens.

nastic 2 29 abril

L'únic cop que hem pogut narrar un partit dels grana al Nou Estadi va ser el darrer estiu i amb un parell d'amistosos previs a l'inici del curs. Caldria remuntar-se a l'anterior etapa de Segona B per repescar les visites als camps del Cornellà i el Reus Deportiu on també vam disposar de l'oportunitat de cantar en viu els gols del Nàstic.

I ho tornarem a fer, i no en un dia qualsevol, la tarda-nit en què Toni Seligrat i els seus poden sentenciar la classificació per al "playoff". Quatre càmeres i tres veus, de les de sempre, de les del Dorsal 12.

CBT 29 ABRIL

24 hores abans, dissabte a les 19 hores, Seligrat es diu Berni i el Nou Estadi, el Serrallo. La Segona B és la LEB Plata i la fita, la permanència: remuntar 12 punts de l'anada contra el Zentro Básquet per conservar la plaça a la també tercera categoria.

La maquinària ja està engegada per narrar-vos tot allò que succeeixi dissabte i diumenge amb el CBT i el Nàstic en directe, a la tele.