El Nàstic necessita un altre davanter

La lesió d'Stephane Emaná, amb una fractura de clavícula que el podria fer passar pel quiròfan, augmenta les limitacions ofensives d'un equip on Manu Barreiro i Uche són insubstituïbles i on, fins ara, les alternatives no han funcionat.

Amb 6 gols, Manu Barreiro és l'home més utilitzat a la davantera del Nàstic i mai ha estat baixa per qüestions tècniques. El seu company Uche també és intocable però acumula només la meitat de minuts que el gallec per culpa de les contínues lesions. La inestabilitat física del nigerià provoca que sigui indispensable buscar una tercera opció a la banqueta. Aquesta fins ara tenia un nom, el de Juan Delgado, que mai ha convençut.

Amb la baixa d'Stephane Emaná. ara serà el torn de Dongou que, de moment, no ha demostrat res, acabat de sortir de la infermeria i envoltat de dubtes sobre el seu estat físic. Si el Nàstic no troba un davanter al mercat, ell serà l'opció principal de la segona volta d'uns grana que es mantenen 2 punts per damunt de la zona de descens marcada per la Cultural Leonesa, següent rival en Lliga.

L'alegria de la sessió d'avui arriba amb Omar Perdomo, que ja treballa amb la resta de companys i que afronta la recta final de la seva lesió al peroné. En qualsevol cas és improbable que entri a la convocatòria del penúltim partit de l'any i que es disputarà diumenge a les 6 de la tarda.