Estan preparats

La moral del Nàstic, a l'alça, abans de jugar un partit decisiu i que pot garantir el passi a la fase d'ascens a Segona. El grup reivindica la trajectòria de tot el curs i no s'amaga: el partit contra l'Alcoià és una final.

La mentalitat del Nàstic, almenys tres dies abans del duel contra l'Alcoià, és la d'un vestidor campió que va reeixir a Vila-real i gairebé de les cendres d'un incendi allargat durant les tres primeres jornades de lligueta. Ara que els grana ja guanyen a la taula dels millors, ara que tornen a convèncer amb seguretat al darrere i efectivitat en atac, no fa por dir que diumenge s'afronta un altre "a cara o creu". Els dies assenyalats no es temen, es gaudeixen.

seligrat 29 abril

A l'espera del que passi en l'Andorra-Vila-real B i en la resta de grups que eleven o baixen el llistó dels quarts classificats, aconseguir els tres punts contra el penúltim acostaria encara més la ronda vinent. I, pel que diu tot un veterà com Joan Oriol, ara per ara no preocupa l'opció d'haver de viatjar a Eivissa amb la feina encara per solucionar completament.

La compareixença de premsa d'aquest divendres de Toni Seligrat serà ben diferent de la prèvia d'una setmana enrere: la crisi va acabar-se tan bon punt van acompanyar els resultats. Els campions no fallen en dies com el que experimentarà el Nou Estadi aquest diumenge.