ERC continua comptant amb els comuns per al nou govern a Tarragona

La darrera trobada per treballar un nou pacte de govern a Tarragona la van protagonitzar aquest dimarts Esquerra i la CUP. Una reunió en què no van tornar a ser els actuals socis de govern dels republicans, els comuns. Un fet al qual treu importància l'alcalde tarragoní, Pau Ricomà, ja que assegura que les bases del futur acord són les mateixes que ja s'havien pactat mesos enrere amb En Comú Podem.

Uns comuns als qual convida a participar activament de les trobades, oferint-se fins i tot a explicar ell mateix a les seves direccions territorials els acords arribats per a l'ampliació del govern.

ELS COMUNS, A L'ESPERA DE LES ASSEMBLEES

Uns comuns que estan a l'espera que les seves assemblees locals, les d'En Comú i la de Podem, es pronunciïn al voltant del veto actual a qualsevol acord de govern amb Junts per Tarragona, proposta avalada per les direccions nacionals de les dues formacions. Preguntats al respecte, des del grup municipal responen amb poques paraules.

Pel que fa als acords amb les altres dues formacions protagonistes, la CUP exposa aquest dimecres a la seva assemblea el document treballat amb Esquerra en les darreres reunions, mentre que amb Junts per Tarragona, l'acord sembla tancat des de fa setmanes.