Tarragona reclama que el tren-tram arribi a la ciutat des de la fase 1

Tarragona no presentarà una esmena a la totalitat al projecte del futur tren-tram. La tercera reunió amb el teixit social i polític de la ciutat ha servit per aconseguir un clam unànime perquè la primera fase del projecte, a banda d’unir Cambrils, Salou i Vila-seca també inclogui la construcció d’unes noves vies paral·leles a l'N-340 per fer arribar aquesta infraestructura fins a la plaça Imperial Tarraco.

Creuen que amb aquesta connexió es potenciaran els usuaris que utilitzen el transport públic al Camp de Tarragona i donarà viabilitat a la resta de fases que han de fer més extensa la línia del tren-tram.

viestren

Més enllà del projecte, però vinculat als trens, la reunió també va servir per aconseguir un altre clam unitari a favor de fer passar les mercaderies ferroviàries a través de la línia de l’interior i no per la costa com passa ara.

Des del govern valoren coma molt positiva la reunió i demanen que aquest projecte es dissenyi des del territori. De moment encara no hi ha cap calendari tancat, però la primera fase es podria iniciar amb l’arribada dels fons europeus per a la recuperació econòmica.