Una quarantena d'aspirants de teatre i dansa participen en el càsting de l’òpera Rigoletto

L’Ajuntament de Tarragona busca intèrprets per participar en l’òpera Rigoletto de Verdi que inaugurarà el Festival d’Estiu aquest juliol a la ciutat. Dimarts a la tarda es va realitzar el càsting. S’hi van inscriure una quarantena de figurants, però només una vintena seran els afortunats.

Els primers candidats i candidates aspirants a participar en l’espectacle inaugural del Festival d’Estiu 2021 van pujar puntuals dalt l’escenari del Teatre Tarragona per fer la sessió de càsting. Una prova perquè la direcció artística pugui veure com es mouen i com reaccionen amb el taló apujat.

foto ok casting

L’òpera Rigoletto de Verdi serà una producció 100% de Tarragona per això, busquen intèrprets del territori o vinculats a la comarca. En total, són una quarantena els que s’hi han inscrit. Tot i això, d'entre tots els candidats només s’escolliran uns 25 figurants que hauran de fer una dotzena d’assajos entre el 15 de juny i el 2 de juliol abans de l’estrena. Compartiran escenari amb artistes com Àngel Ódena, Mireia Tarragó o Carolina Fajardo sota la direcció musical d’Óliver Díaz.

L’espectacle es representarà en dues funcions el 9 de juliol al Teatre Auditori del Camp de Mart.