La permanència del CBT es juga a TAC12

El partit més important de la temporada podrà seguir-se en directe a TAC12. 12 són també els punts que ha de remuntar el CBT per continuar a la Lliga LEB Plata. El rival, el Zentro Basket de Madrid, dissabte a les19 hores. Vells il·lustres del conjunt blau ja han enviat els seus missatges de suport: comença la remuntada.

Passi el que passi, ho explicarem a la tele. El CBT no estarà sol en el partit més important de la seva història recent i que dictaminarà si Tarragona pot seguir o no a les categories LEB. TAC12 obrirà televisivament la grada del Serrallo i en la tornada contra el Zentro Basket de Madrid. El 78 a 66 va fer mal, les baixes van passar factura, però capgirar l'eliminatòria és possible. Això sí, sense Manu Vázquez i amb Dani Tugores gairebé descartat.

cbt 6 març

No perdre la cara al partit en cap moment, posseir la zona, creure en el Serrallo i escoltar vells amics del CBT. Un d'ells, Miquel Salvó, internacional ja amb la selecció espanyola i que va delectar com a jugador blau la campanya 2015-2016. I n'hi ha més, altres referents que creuen en la salvació tarragonina.

Des de pocs minuts abans de les 19 hores de dissabte, CBT-Zentro Basket: a pels 12 punts a TAC12.