Històric TGN Bàsquet

Queden dues jornades i el TGN Bàsquet ocupa places de fase d'ascens a la Lliga Femenina 2. Independentment del que succeeixi des d'ara l'equip ja ha fet història gràcies a una ratxa de quatre victòries consecutives l'any de la tornada a Copa Catalunya.

Si el tram inicial de competició s'enllestís avui, el TGN Bàsquet seria campió de grup amb quatre victòries i dues derrotes, i es creuaria amb un segon classificat en la Final a 8 per pujar a la Lliga Femenina 2. Aquest no és l'objectiu de les liles, almenys no ho era fins ara. L'adaptació de l'equip al també conegut com a Campionat d'Espanya de Primera Divisió ha estat espectacular, invicte més enllà de les dues ensopegades inaugurals.

tgn 17 març

La millora individual i col·lectiva ha estat constant fins al punt de tirar endavant duels com el del cap de setmana contra el Joventut Les Corts amb pròrroga inclosa tot i estar menys encertades que altres dies. El TGN Bàsquet mai ha tingut l'opció de disputar una fase final per pujar a la Lliga Femenina 2, la segona divisió del bàsquet espanyol, i acaba d'ascendir provinent de Primera Catalana.

A l'espera de recuperar la lesionada Laura Vilamajor, la fase regular s'atura aquest cap de setmana per a totes les participants, també el vinent per al TGN Bàsquet, que no competirà fins al 16 de maig; rebrà el Cerdanyola, amb qui empata a la taula.

Per darrere hi ha el Roser, amb una jornada menys i que podria avançar les del Sagrat Cor. La lligueta s'acabarà el dia 23 i a la pista del Bàsquet Safa Claror, que encara no ha guanyat.

Foto: Rafa Marrasé TGN Bàsquet