Vila-real B - Nàstic (1-2)

El Nàstic frega la perfecció per tallar de soca-rel els dubtes dels últims temps i per estrenar el caseller de les victòries durant la segona fase. Els gols de Fullana i Pedro Martín col·loquen els grana en places de "playoff a manca de dues jornades i gràcies, també, a la derrota de l'Andorra a Eivissa (2-1).

Els de Toni Seligrat han "reaparegut" just quan més falta feia i després de quatre jornades sense guanyar, tres d'elles de fase 2. Avui el nivell defensiu ha estat de matrícula d'honor i ofensivament, gairebé el mateix. La possessió s'ha pintat de color grana i el Vila-real B no ha recordat en cap moment l'equip que va esgarrapar un punt del Nou Estadi. Mèrit dels de Toni Seligrat perquè el filial groguet és una de les plantilles amb més perill i qualitat de tota la Segona B.

El primer gol del migdia al Mini Estadi ha arribat al minut 21 i mitjançant Fullana; Carbia assisteix perquè el migcampista superi el porter Jorgensen en l'u contra u. Gol per a la tranquil·litat i la confiança del Nàstic, que ha seguit en la mateixa línia generant ocasions i neutralitzant qualsevol intent del rival.

nas 25 abril

La sentència s'ha produït al minut 72' per fer justícia a l'atac i gol continu dels tarragonins. Així, Brugui combina de paret amb Pedro, que aconsegueix el darrer gol visitant. El davanter s'ha retirat tot seguit per molèsties musculars.

El Vila-real B tan sols ha pogut maquillar el resultat just abans del final a través de Marcos Millán des de dins de l'àrea defensiva del Nàstic i assistit a pilota aturada.

Faci el que faci el Barça B contra l'Alcoià el Nàstic gaudirà d'almenys vuit dies en places d'accés a la fase per pujar a Segona. Diumenge a les 19.15 hores l'equip rebrà l'Alcoià i tancarà la lligueta, una setmana després, a Eivissa.