Zentro Basket - CBT (78-66)

Caldrà remuntar al Serrallo 12 punts de diferència per continuar a la LEB Plata. El CBT s'ha quedat sense gas a les acaballes de l'anada del "playout" arran les absències per lesió, que minven les opcions exteriors de l'equip. La baixa ja coneguda de Manu Vázquez no és l'única, ja que Dani Tugores tampoc ha pogut ajudar els seus companys a la pista del jove i físic Zentro Basket de Madrid.

No és el primer cop aquesta campanya que el conjunt tarragoní va de més a menys i això és fruít del cansament inevitable per les rotacions limitades arran dels problemes continus a la infermeria: David Fernández, Adrià Duch i Jaume Zanca ho han jugat gairebé tot avui. 

Sense necessitat de disposar d'encert des de fora (4/24), el Zentro Basket ha estat l'amo i senyor de la pintura amb 43 rebots per 26 del CBT. Ja va explicar Berni Álvarez els dies previs que el rival destaca per la seva capacitat atlètica. Adrià Duch, amb 22 punts, ha estat el màxim anotador de l'anada del "playout".

Un darrer triple de Kevin Coronal sobre la botzina ha permès cosir mínimament l'estrip per deixar-la en dotze punts, els que caldrà recuperar dissabte (19 hores) en la tornada per seguir el curs vinent a la Plata. 

Parcials: 16-23, 21-14, 21-15 i 20-14

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2209100 

Foto: Gabriel Montero (CB Zentro)