Nàstic juvenil - Girona (0-1)

El passi del Nàstic a la Copa de Campions juvenil es complica després de caure per primer cop en dos mesos, també per primera vegada durant la segona fase de la temporada. Queden tan sols dues jornades més i l'equip dirigit per Felip Ortiz es troba a tres punts de distància d'Espanyol i Barça, tots dos amb un partit jugat menys.

El Girona s'ha emportat el triomf de l'annex de gespa artificial del Nou Estadi gràcies a un gol més enllà de la represa: passada en profunditat, internada des de la banda dreta i xut creuat per superar el meta local. Els intents del Nàstic a la desesperada, especialment durant el tram final, no han servit per igualar el duel. 

Així, els tarragonins són tercers, tot i que podrien ser avançats i igualats pel Saragossa i el mateix Girona, respectivament, ja que disposen d'un parell de jornades per jugar encara.

Els últims dos enfrontaments del Nàstic seran contra els dos millors fins ara, Barça i Espanyol. El primer i el millor segon dels grups de Divisió d'Honor accediran a la ronda definitiva que creuarà els conjunts juvenils més destacats del curs 2020-2021.