Ells hi creuen

El Nàstic ha de guanyar a Vila-real diumenge (12 hores) per aixecar els ànims i perquè l'accés al "playoff" no depengui d'altres equips. Jesús Rueda podria ser la gran novetat, gairebé superada la lesió.

Si es genera, però no s'encerta, no es guanya. Ho sap el Nàstic, el mateix que va captivar durant la primera fase i que va endinsar-se en un túnel encara amb sortida possible des de fa tres jornades. Són els mateixos que van proclamar-se campions del subgrup català; també és el mateix cos tècnic. I és l'entrenador en solitari qui defensa un altre cop els jugadorsels qui saben millor què ningú què cal canviar contra el Vila-real B.

Els tindrà a tots, a excepció d'Álex Quintanilla, per jugar la primera de les cinc desitjades finals. I això avui tampoc és una frase feta perquè si Seligrat vol pujar a Segona, potser no podrà fallar cap dia. La cara A de la segona volta va ser dolenta: cap victòria. La cara B comença a Vila-real en l'inici de la batalla per noquejar aspirants.

Si el Nàstic va aprendre d'una anada en què els grocs van requerir poc per sumar un punt del Nou Estadi, avançaran i reforçaran una realitat inapel·lable avui també, que depenen d'ells mateixos.

El Vila-real B tampoc pot fallar; si ho fa, quedarà eliminat de la pugna per accedir a la promoció d'ascens.