Albert Pijuan rep un any després el premi Pin i Soler

Gairebé un any ha esperat el calafellenc Albert Pijuan per viure aquest moment, el de l'entrega de la Musa de Tarragona que l'acredita com a guanyador del premi Pin i Soler de novel·la del 2020. Un acte, que es va celebrar aquest dimecres al Teatre Tarragona que es va haver d'ajornar a causa de la pandèmia el passat mes de juny i que va servir per a presentar també públicament l'obra guanyadora, 'Tsunami'.

Una obra que l'autor reconeix ha suposat un gran salt endavant en la seva carrera, gràcies tant al guardó tarragoní com a, per exemple, l'obtenció del premi Finestres en les darreres setmanes. 

RÉCORD DE PARTICIPACIÓ

D'aquesta manera es tanca definitivament el cercle de la trentena edició dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona de l'any passat, a l'espera de poder conèixer aviat els d'enguany, als que s'han presentat 468 treballs en les tres categories obertes, rècord absolut en totes les seves edicions.

Un fet que tal com es va voler constatar en l'acte d'aquest dimecres, consolida els guardons com uns dels més importants del panorama literari català.