Els llibreters tarragonins denuncien que l'Ajuntament improvisa per Sant Jordi

A la incertesa de saber com funcionarà un Sant Jordi a mig gas per les condicions que marca la pandèmia per a la seva celebració, els llibreters tarragonins sumen el malestar per la improvisació amb la qual diuen està treballant el consistori.

Així, denuncien que fins avui, a menys de 48 hores per l'esdeveniment, no han sabut del cert els metres de parada disponibles ni la ubicació exacta d'aquestes; finalment serà a les dues coques centrals de la Rambla Nova, davant del col·legi Teresianes i a l'altura del Teatre Metropol. Tot en un recorregut tancat i amb aforament limitat.

Un altre de les denúncies del sector és la negativa inicial del consistori a què les llibreries poguessin instal·lar una parada just davant de l'establiment per evitar l'aglomeració de persones al seu interior. Una autorització que ha arribat aquest dimecres, massa tard segons el sector.

COMISSIÓ ESPECÍFICA PER SANT JORDI

Una improvisació de cara a Sant Jordi que des del gremi de llibreters admeten que no és nova, però que enguany es nota més pels condicionants que acompanyen la celebració. Per això reclamen la constitució d'una comissió específica per a l'organització de Sant Jordi com ja es duu a  terme en altres municipis.

A l'espera de saber com funcionarà el dia gran de la celebració, des del gremi ja valoren positivament l'afluència els darrers dies de compradors a les llibreries que avancen l'adquisició del llibre a regalar aquest divendres.