El Rugby Tarragona s'alia amb un club argentí de primer nivell

L'acord fins al 2025 entre el Club Rugby Tarragona i el Club Universitario de Rosario és una oportunitat no tan sols per a jugadors, també per a entrenadors a l'hora d'aprofundir els seus coneixements esportius. L'amistat prèvia entre el president tarragoní, Matías Segura, exjugador dels "académicos", ha facilitat una entesa que obre opcions fins ara inexistents. Des de reforçar valors culturals en l'àmbit internacional, a compartir experiències i assessorament tècnic.

Rosario també es una ciutat universitària i això pot permetre les estades acadèmiques a la URV, per exemple, de joves estudiants. S'ha confeccionat un pla de treball anual i avaluable per tenir clar què s'ha fet i què no: que la col·laboració vagi més enllà d'un paper signat, que sigui activa constantment.

L'Universitario de Rosario disposa d'acords amb clubs de països com Anglaterra o Sudàfrica, on ja ha dut a terme gires competitives. Una porta oberta també ara a Catalunya com a pas previ per moure's pel sud de França, territori on el rugby és predominant.

El Rugby Tarragona estrena així un nou projecte que implementa el curs dels canvis arran del trasllat al nou camp de l'Anella Mediterrània de Campclar.