Mereixen un vot de confiança

El Nàstic depèn d'ell per ascendir a Segona. Fora de les places capdavanters, si l'equip compleix durant la segona volta accedirà a la ronda final. Malgrat la crisi actual, encara hi ha motius per creure en Toni Seligrat i els jugadorsSi el Nàstic recupera la velocitat de creuer, superarà la primera crisi de la temporada. I el calendari acompanya perquè s'enfrontarà a equips, possiblement, sense gaire en joc.

Vila-real B, Alcoià i Eivissa repetiran contra els tarragonins i el balanç previ és pèssim: 2 punts de 9 possibles. Ara bé, la mateixa taula actual pot ajudar indirectament, ja que el Vila-real B està despenjat i l'Alcoià podria arribar sense opcions a Tarragona. L'Eivissa, mentrestant, podria ser ja campió quan rebi el Nàstic a Can Misses.

Perdre a casa va encendre totes les alarmes. El marge per a l'error és mínim i el Barça B i l'Andorra, principals competidors per a les dues places vacants a la promoció, gaudeixen d'un estat d'ànim superior als de Toni Seligrat. Ara depèn de la plantilla que els interrogants siguin anecdòtics o no.

Curiosament, la mala ratxa coincideix amb la reobertura del Nou Estadi que, durant els mesos previs, va contemplar un Nàstic de menys a més des de la remuntada contra l'Andorra. Aquella va ser l'espurna que va disparar el rendiment. El tècnic defensa des de l'inici de l'actual fase que s'han fet suficients mèrits per disposar de més punts. Injusta o no, la incertesa ha aparegut de pressa, com sempre, al voltant dels grana.

Amb vuit futbolistes apercebuts de sanció, el Vila-real B-Nàstic es disputarà diumenge a les 12 hores.