Tarragona aposta per la formació viària per a usuaris de patinets

L'Ajuntament de Tarragona desplegarà campanyes formatives a les escoles i centres cívics i farà complir estrictament la normativa als usuaris de patinets i bicicletes de la ciutat. L'anunci l'ha fet el govern al ple ordinari d'aquest mes d'abril a resposta d'una moció de la CUP que ha tirat endavant i on es reclamava la necessitat d'ordenar la mobilitat mitjançant una nova ordenança en aquest àmbit.

També s'ha reclamat la municipalització del servei de lloguer de patinets elèctrics i la creació d'un altre similar de bicicletes.

PRÒRROGA DE CONTRACTES

Un plenari que ha aprovat la pròrroga de diversos contractes com el de salvament i socorrisme a les platges o el del manteniment dels parcs infantils. Un fet que ha estat criticat per bona part de l'oposició, que ha reclamat noves contractacions per millorar el seguiment i les condicions d'aquests contractes.

Per últim, el ple també ha aprovat una modificació de l'ordenança que regula els mercats no sedentaris de la ciutat i que permetrà la instal·lació de noves parades de manera temporal sense que aquestes suposin una competència directa als paradistes ja consolidats.