Nàstic - Eivissa (0-1)

L'accés del Nàstic a la fase d'ascens es complica després d'acabar sense victòries la primera volta de la lligueta prèvia. L'Eivissa ha aprofitat l'única ocasió per reforçar el seu lideratge i agreujar la crisi del conjunt grana.

Els de Toni Seligrat han proposat més que el rival, però els balears han requerit poc per emportar-se els tres punts del Nou Estadi, derrota que dificulta la classificació per al "playoff" definitiu, i és que l'equip tan sols ha aconseguit dos  punts de nou possibles.

Pol Domingo ha ocupat la vacant d'última hora de Quintanilla a l'eix central de la defensa del Nàstic, que ha afrontat una primera meitat amb poques accions de perill imminent i que s'ha desequilibrat tres minuts abans del descans amb el gol de cap de Castel, que connecta la centrada de Javi Lara posterior a una pèrdua de possessió local.

Liderats per Brugui, els tarragonins han incrementat les aproximacions a l'àrea rival mitjançant Oliva, Bonilla i el mateix Brugui. L'entrada d'homes de refresc, Ballesteros, Fullana, Pedro, Joel i Amang, ha buscat a la desesperada el gol de l'empat per al Nàstic, que abandona així les tres primeres posicions a l'espera del que succeeixi la resta de la jornada.

Els grana obriran la segona volta al camp del Vila-real B i on un altre mal resultat podria despenjar-los de la pugna per tornar al futbol professional.