Pluja d'estrelles Michelin en els primers Premis Gastronòmics

Cartell de luxe en la primera edició dels Premis Gastronòmics Tarragona. Xefs com Jeroni Castell, Arnau Bosch o els germans Torres han ensenyat els secrets de la seva cuina a través de showcookings. Els cuiners que han conformat el repartiment són, majoritàriament, de restaurants de la demarcació i sumen nou estrelles Michelin i nou sols Repsol entre tots.

Els Premis arriben en un moment de màxima necessitat del sector de la restauració. És per això que els xefs valoren molt positivament iniciatives que donin un impuls al negoci.

El certamen ha sigut una bona oportunitat per donar a conèixer el potencial dels cuiners i cuineres tarragonins. I és que el sud de Catalunya cada vegada acumula més reconeixements gastronòmics. De fet, amb set estrelles Michelin ja és la tretzena demarcació que en té més, quan no fa més de 15 anys tan sols en tenia una. A més, la previsió és que les futures generacions de xefs segueixin aquesta tendència positiva.

Premis gastro 121

Des de l'organització es destaca la bona feina duta a terme a l'hora de dissenyar la logística d'un esdeveniment d'aquestes dimensions tenint en compte les mesures sanitàries. A l'èxit organitzatiu se li suma el d'assistència, ja que vora unes 300 persones han passat aquest dissabte pel Palau Firal. Tot plegat fa que des del Patronat de Turisme ja s'estigui pensant en la segona edició.