Seligrat reinvidica la feina feta per tombar diumenge el líder

El Nàstic rep l'Eivissa al Nou Estadi en una oportunitat ideal per reforçar les possibilitats de disputar el "playoff" d'ascens a Segona. També per acabar amb uns dubtes que Seligrat, visiblement molest, considera injustificats.

La pressió serà del Nàstic I no pas de l'Eivissa, que domina amb comoditat la classificació i que pot gairebé sentenciar el seu passi a la fase per pujar si suma tres punts més al Nou Estadi. Els dos empats contra Vila-real B i Alcoià no han tret els grana de la part capdavantera, però sí que l'han deixat sense avantatge respecte a l'Andorra i Al filial del Barça, principals perseguidors.

eivissa 16 abril

Segons Toni Seligrat, l'equip no travessa cap mena de crisi identitària: l'entrenador reivindica el seu vestidor després dels dubtes sorgits a l'entorn els últims quinze dies.

L'Eivissa és encara més complicat al seu estadi, especialment per la gespa artificial, però també s'ha mostrat molt fiable a domicili. A més, passarà per Tarragona sense l'obligació de treure res de profit, ja que, passi el que passi, depèn d'ell per jugar el "playoff". Veurem si Jesús Rueda arriba a temps per un Nàstic-Eivissa que començarà diumenge a les 12 hores