Arrenquen els Premis Gastronòmics amb el peix blau i la gamba com a protagonistes

La primera edició dels Premis Gastronòmics ha arrencat aquest matí amb el concurs gastronòmic i de còctels. Seran cinc dies plens d’esdeveniments oberts al públic amb inscripció prèvia per gaudir dels productes del territori i dels coneixements dels millors xefs de la demarcació. 

La iniciativa és del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona amb el suport de la Diputació. L'objectiu és mostrar l’excel·lència gastronòmica, la creativitat i la qualitat dels productes locals i a la vegada donar suport al sector colpejat per la crisi sanitària.

Són cinc jornades d’esdeveniments, masterclass, showcooking, tasts de vins i olis i la compra de productes amb el peix blau i la gamba de Tarragona com a protagonistes. Un projecte que reuneix tots els xefs amb estrella Michelin i Sols i Repsol del Camp de Tarragona.

foto concurs gastronòmic

De moment, ja s'ha fet el concurs gastronòmic i el de còctels. Dilluns es donaran a conèixer els guanyadors del plat de recepta lliure amb la gamba com a producte base i la beguda triomfadora amb un mínim de tres ingredients.