El "playout" del CBT costarà entre 11.000 i 14.000 euros

Les despeses de la temporada actual es dispararan per l'allargament del calendari competitiu fins a inicis del mes de maig. Un contratemps econòmic paral·lel a l'esperança esportiva d'optar a la salvació.

Va evitar el descens en l'última jornada de la fase regular i en el desplaçament per carretera més llarg, a Múrcia, i ara haurà de sumar més quilòmetres per garantir la continuïtat a la LEB Plata. L'Algesires, el Mellilla i el Zentro Básket de Madrid són els tres possibles rivals del CBT. Provenen del grup Oest on encara hi ha partits per disputar-se entre aquest dimecres i diumenge. 

El pressupost del projecte tarragoní a la Plata ha rondat els 160.000 euros. Si l'anada s'acaba jugant al sud d'Espanya, a Algesires o Melilla, incrementaria el cost del viatge i requeriria nit d'hotel per a l'expedició: la forquilla es mourà entre els 11.000 i els 14.000 euros, segons informa el mateix club, que amplia inevitablement la campanya fins al mes de maig.

cbt 22 febrer

A pista, mentrestant, orgullosos d'eludir momentàniament el pou tot i les dificultats contínues, especialment per les lesions i els brots de coronavirus.

La gran diferència entre el CBT vist a Múrcia i el de les anteriors derrotes rau en la intensitat defensiva: amb el caràcter del passat cap de setmana la permanència se situarà molt més a prop. Jugar a casa el segon partit del "playout" hauria de ser providencial.

A l'espera de l'acabament de la lligueta oest, l'anada de la final per la salvació es jugarà el 24 d'abril i la tornada, l'1 de maig i al Serrallo.