El Seguici ballarà per Santa Tecla a la plaça de la Font

Després d'un any sense poder-lo admirar, Tarragona tornarà a gaudir durant les festes de Santa Tecla de la sortida del seu seguici festiu. Així serà després de l'acord al qual han arribat aquest dimarts l'Ajuntament i els responsables de les entitats.

Aquest preveu que la sortida es faci mitjançant diverses tandes de lluïment a la plaça de la Font els dies 22 de setembre a la tarda i el dia de Santa Tecla al migdia, les darreres retransmeses en directe a través de TAC12. 

Seguint el que estableix actualment el PROCICAT sobre activitats de cultura popular i tradicional, les passades es duran a terme en un espai perimetrat i estàtic on el públic pugui estar assegut, amb assignació prèvia de seients i registre previ per tal de mantenir un aforament controlat de màxim 1.000 espectadors, respectant en tot moment les mesures sanitàries.

Es preveu la participació del Seguici en la seva totalitat i es concretarà amb cada grup com serà la seva participació vetllant per la idiosincràsia de cada element, amb unes actuacions que es duran totes a terme dalt d’un escenari. D'aquesta manera es recupera una sortida dels elements que l'any passat s'havia programat en un format similar al Camp de Mart, però les normes dictades pel PROCICAT van obligar a descartar la iniciativa.