L'arròs mariner torna a ser protagonista a Tarragona

Més d'una vintena de restaurants de Tarragona tindran com a protagonistes del seus menús diverses versions dels arrossos procedents de la rica oferta marinera de la ciutat. Es tracta de la segona edició de les Jornades de l'Arròs Mariner, organitzades per l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona ciutat i que s'allargaran des d'aquest dijous fins al proper 2 de maig.

Unes jornades que arriben per valorar tant els restaurants de la ciutat com els productors de quilòmetre zero, molt afectats per les restriccions derivades de la pandèmia en el darrer any. Les mesures restrictivesafectaran de ple les jornades, sobretot pel confinament comarcal decretat la passada setmana i que impedirà l'arribada de visitants d'altres punts de Catalunya. Tot i això, des del sector confien en el client local perqué la proposta torni a ser un èxit com l'estiu passat.

ARRÒS VIATGER

La principal novetat d'enguany és la inclusió en les jornades de l'anomenat Arròs Viatger. En col·laboració amb Correus, els clients podran omplir durant la sobretaula una postal que serà enviada de manera gratuïta a qualsevol punt de l'estat. Una iniciativa que s'emmarca en la commemoració del 150è aniversari de la targeta postal.