El Rugby Tarragona arrenca la fase final de Divisió d'Honor més il·lusionant de la seva vida

El Club Rugby Tarragona debutarà aquest dissabte a la fase final de la Divisió d'Honor Catalana després de signar la millor primera fase de tota la seva història. Invicte encara, els de Jason Randall arrencaran al camp del GEIEG de Girona amb un somni per complir: fer possible l'ascens de categoria.

La tercera temporada a la Divisió d'Honor és la de l'esclat d'una plantilla estable els últims anys i pràcticament feta a casa. Així, una vintena dels 30 jugadors han crescut al planter del Rugby Tarragona. L'aposta ha estat tan coherent que els voltors han signat un inici rodó amb 9 victòries en 9 jornades. Els 5 millors clubs de cadascun dels 2 grups s'han classificat per a la fase final. Per davant queden ara 9 jornades més, a una sola volta i amb una plaça mínima d'accés a Divisió d'Honor B estatal, la segona categoria de l'especialitat.

El curs anterior el Rugby Tarragona va sumar dues victòries a la fase final. Ara vol millorar aquest registre i, per què no, aspirar a tot. Des de l'entitat no volen descartar res.

Mentre s'espera una data concreta de trasllat al nou camp de l'Anella Mediterrània, el primer partit de la fase final es jugarà dissabte, a les instal·lacions del GEIEG i a tres quarts de 5 de la tarda.