Un any per seguir aprenent

Perdre en la ronda de grups de la fase d'ascens a Superlliga no és un fracàs per al Volei SPiSP, que ha completat amb nota un dels cursos més profitosos dels últims temps. De menys a més durant el primer tram i com a equip més en forma de la segona volta, els problemes físics d'homes importants com Hèctor Garcia van reduir les opcions de rotació dels cooperativistes, que van competir tota la temporada sense Isaac Valiño i Diego Roldán. En qualsevol cas, Vlado i la resta aproven amb nota alta.

Serà el quart projecte consecutiu dels tarragonins a la Superlliga 2, una oportunitat d'or per evolucionar sense presses. No pujar podria considerar-se un mal menor, ja que la manca de pressupost i de suport extern van frenar la projecció esportiva del grup el darrer cop que va jugar a la primera categoria.

Els entrenaments del sènior del Volei SPiSP no s'aturaran tot i l'acabament del campionat; això sí, treballarà un dia menys que fins ara, tres cops per setmana. Les sessions s'allargaran fins al juny. Paral·lelament el club ja perfila els serrells necessaris per incrementar el potencial de cara a la tardor del 2020.